OBITELJSKI TJEDAN U NACIONALNOM PARKU PLITVIČKA JEZERA 24. - 31. listopada 2015. g.

Nacionalni park Plitvička jezera i ove će godine, treću godinu zaredom, svoju iznimno uspješnu turističku sezonu obilježiti organizacijom Obiteljskog tjedna.

• Ulaznica - 25,00 kn/osobi

Svaka obitelj moći će kupiti ulaznicu po promotivnoj cijeni od 25,00 kn po osobi (odrasli i djeca starija od 7 godina). Cijena ulaznice, ovisno o odabranom programu razgleda i vremenskim uvjetima u parku, uključuje vožnju panoramskim vlakom i elektrobrodom te osiguranje posjetitelja. Djeca starosti do 7 godina imaju besplatan ulaz u nacionalni park.

• Meni - 45,00 kn/osobi

Za potpuni doživljaj tijekom Obiteljskog tjedna, u samoposlužnom dijelu Restorana Poljana i Borje, te samoposlužnom dijelu restorana Hotela Grabovac i Kampa Korana, u ponudi su i meniji po jedinstvenoj cijeni od 45,00 kn po osobi.

 Ponudu menija pogledajte na: http://www.np-plitvicka-jezera.hr/…/POSEBNA-PONUDA-MENIJA-Z…

• Nastupi kulturno-umjetničkih društava

 Tijekom trajanja obiteljskog tjedna, subotom i nedjeljom, organizirani su i nastupi kulturno-umjetničkih društava koja će predstaviti ličku tradiciju i kulturno naslijeđe plitvičkoga kraja.

• Parking

Parking nije uključen u ovu posebnu ponudu i plaća se zasebno.

• Posebna ponuda ne vrijedi za putničke agencije niti za grupne posjete, već samo za individualne goste uz plaćanje na licu mjesta.

 

Veselimo se vašem dolasku!

  Novosti - Sve
 
 
 
 

Imanje Vita Natura

Rakovičko selište 188, 47245 Rakovica, Republika Hrvatska
+385 92 3444 224

REZERVIRAJ KUĆU

info@vita-natura.net
www.vita-natura.net