Biciklizam

Biciklizam

Biciklizam je vaš način opuštanja? Onda je imanje Vita Natura za vas savršena polazna točka. Od tud  možete krenuti u istraživanje prirode Plitvičkih jezera i okolice te otkrijte njihovu novu dimenziju. Na raspolaganju vam je 60 km uređenih i označenih biciklističkih staza, kao i mnoge biciklističke staze koje nisu na kartama.

Saznajte više...
 

Meditacija i relaksacija

Meditacija i relaksacija

Ukoliko se želite opustiti, osloboditi stresa i maknuti od svakodnevnog ubrzanog načina života, to možete jednostavno učiniti kroz meditaciju ili vježbanjem joge na prostorima Vita Nature. 

Saznajte više...
 

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci

Ne želite se odvojiti od svog kućnog ljubimca za vrijeme odmora? Povedite ga sa sobom.

Na imanju Vita Natura kućni ljubimci su dobrodošli. Vaši kućni ljubimci osjetiti će slobodu trčeći šumom ili livadom. Priuštite i njima jedno nesvakidašnje zadovoljstvo.

Saznajte više...
 

Kupanje na rijekama

Kupanje na rijekama

U vrućim ljetnim danima osvježenje potražite u Selu Korana udaljenom 8 km od Vita Nature. Možete se kupati u bistroj i čistoj rijeci Korani, u sklopu NP Plitvička jezera.

Saznajte više...
 

Skijanje i sanjkanje

Skijanje i sanjkanje

Ovdje vas čak i pozimi priroda ostavlja bez daha. Osim što možete uživati u šetnji bijelim snježnim pokrivačem pokrivenim Plitvičkim jezerima, samo 12 km od od imanja Vita Natura, u sastavu NP Plitvička jezera nalazi se i skijalište Mukinje

Saznajte više...
 

Šetnja / planinarenje

Šetnja / planinarenje

Okruženi jutarnjim pjevom ptica i opojnim mirisima autohtonog bilja čim se probudite, uskočite u tenisice, izađite iz kuće i krenite u šumu na jutarnju šetnju ili trčanje. Čim ste zakoračili van kuće nudi vam se uređena šumska staza koja samo čeka da je iskoristite za svoju rekreaciju. I stara poslovica kaže »Po jutru se dan poznaje«, a u ranim jutarnjim satima se u prirodi oslobađa velika količina korisnih negativnih iona koji će obnoviti vašu energiju i povratiti vitalnost

Saznajte više...
 

 
 
 
 

Imanje Vita Natura

Rakovičko selište 188, 47245 Rakovica, Republika Hrvatska
+385 92 3444 224

REZERVIRAJ KUĆU

info@vita-natura.net
www.vita-natura.net